Bästa helgen på länge!

Hej!  Hur mår ni så här på tisdag morgon?  
Själv sitter jag på tåget påväg mot Karis för att bli upplockad av papps för att åka mot bromarf. Skall jobba några turer, umgås med härliga personer och fira jul. Härligt så !
 
Annars då? Jo jag hade typ min bästa helg på länge. Utexaminerades som socionom YH på fredagen. 💃🎉🙈 Ååh vilken jäkla spännande och härlig dag! De va tidig väckning för att fixa hår och smink sedan åkte vi iväg mot Åbo. På kåren hämtade jag betyget,  läste eden och fick stipendium.  Lyckorus och nervositet i kombination vilken vinnarkänsla efteråt! 
Efter dimissionen öppna jag och basti skumppa flaskan och firade tillika som vi gjorde oss i ordning.  Vid fem tiden blev det tre-rätters-middag på Foija. God mat och bra sällskap!  👌 efter det vandra vi runt med familjen på stan och kollade in mysiga åbo. Sedan tackade vi familjen och drog vidare och mötte upp Sonja och hennes sällskap.  Efter ett par drinkar stack vi på förfest till Heddi och Fanny innan vi slutligen drog ut! På morgonen föll jag i säng med ett leende på läpparna! Bästa fredagen på länge!  😍 
 
På lördag dag promenerade Basti och jag in till stan och kollade lite butiker.  Inhandlade massa julpynt m.m. Sedan lunchade vi på Niska innan vi åkte iväg mot dragsfjärd. Kvällen slöade vi bort innan vi somnade tidigt. På söndagen tog vi in julgranen,  hälsade på hos hans föräldrar och åkte tillbaka till Åbo.  
 
De var helgen i korthet och den har bestått av lite av allt! Bjuder på några foton från helgen!  😀
söndags mys i dragsfjärd 😍
Lycklig tjej med betyg i handen! 
Efterrättenfrån fredagens middag var 👌
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp