Mycket pågångs!

Hej på er! 😊 
Påsken är förbi liksom mars månad snart är. Veckorna går alldeles för fort just nu. Påsken som just passerade spenderades på hemmaplan.  Hade tänkt ha en lugn påsk men innan jag visste ordet av det var det ett nattskift,  morgontur,  påskmiddag, chaufför -natt, och kaffe hos farmor som gällde 😂 men trots att det inte blev som jag tänkt vara påsken så otroligt bra! På måndag eftermiddag gick avfärden mot Åbo och när jag kom fram slog jag huvudet på dynan och sov närmare 11 timmar!  
Torsdags selfie innan hemfärden! 
Den här veckan har annars startat med examensarbete och mellansemi. Mellanseminariet gick över förväntningarna och det kom mycket positiv feedback.  Trots att det gick bra så känner jag att jag snart kommer behöva en paus från det.  Nästa vecka kommer jag även arbeta på sidan av examensarbete så kommer vara en utmaning men sen efter nästa vecka är det äntligen semester.  På söndag hoppar jag på planet mot Malta för en vecka semester! 
Hotellet vi kommer att bo på under veckan där! 
Väntar så otroligt mycket på resan. Men skall orka kämpa nån vecka ännu.  Nu skall jag inte sitta här och berätta om hur gärna jag vill på resa utan börja fixa mig.  Jag och några andra härliga brudar skall nämligen gå ut och äta ikväll för att fira finaste Sonja som fyller år idag!  Vi ska testa på en ny italiensk inspirerad restaurang inne i stan så är jäkla taggad för en bra kväll!
Hoppas ni också har en bra kväll! 😚
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp