19.08

Hej på er! 😊 
Hur mår ni så här fredagen till ära? Själv känns det härligt med fredag i mina öron eftersom det betyder bara en arbetsdagar kvar efter ikväll! Har nämligen jobbat på två jobb nu den senaste tiden så är inne på arbetsdag 8/9 idag. Inte mig emot för trivs så tusans bra på pargas jobbet så det känns inte ens som man är på jobb! 
 
Förutom jobbat så har jag spenderat en ledig dag på borgbacken, shoppat i Åbo, varit på kalas, övernattat i kasnäs och umgåtts med fina Nilla och Linnea! Riktigt bra augusti dagar med andra ord. Sommarvädret har försvunnit och jag känner att jag börjar vara redo för höst, skola,  rutiner och vardag! 😂 Jag är så taggad inför hösten, eftersom det känns som om den kommer vara sjukt spännande med massa nya utmaningar. Förutom skolan så kommer jag ha praktik på Folkhälsan, resa till grannlandet och hälsa på en vän, eventuellt minikräftskiva, jobba på sidan av studierna och dessutom är jag erbjuden jobb efter mina studier👍. Känns som om det kommer vara en massa program hela tiden!  Bra så!
 
Nu skall jag fixa ihop lite lunch och sedan dra iväg till jobbet.  Sköt om er !
Bjuder på en bild från förra veckansutfärd till Borgbacken. Hade inte varit dit på fyra år så var riktigt kul att göra ett besök dit!
Allmänt | | Kommentera |
Upp