Lördag 270216

Hej! 
Lördag morgon och min kropp tyckte att jag sovit tillräckligt redan klockan 05.35 i morse. Känner mig ändå rätt så utvilad trots det, bra så! 
Dagens planer är att dra iväg till skolan kring nio tiden för att skriva på slutarbete (vet att det är lördag men har man jobbat hela veckan är man tvungen att ta itu med studierna på helgen. ..), sedan ska jag kolla i lite butiker och se om jag skulle hitta något nytt till våren,  dra på en lång länk och sånt där annat smått och gott. Så jäkla skönt att ha ett veckoslut för sig själv utan måsten så tänker passa på att skämma bort mig själv med hårinpackning, god mat och en bra film ikväll.  
 
Måste passa på att vila och ta hand om sig själv, hör till dem som blir fruktansvärt vårtrött i februari och mars månad. Dessutom så vet jag att mars kommer bli en ganska busy månad eftersom jag kommer jobb en del, slutarbete fortsätter och nu i ännu högre tempo,  jag har en omfattande kurs som jag måste få gjord, veckosluten är i princip redan bokade med 30-års kalas, dans, påskfiras i bromarf tillsammans med ett arbete som jag skall vara opponent till, jag skall besöka Helsingfors ett x antal gånger samt hinna med träningen samt vännerna! 
Så tänker passa på att njuta av ledigt veckoslut!  Ha de bra! 
Stressig mars månad påkommande men i april blir det troligtvis en vecka semester!  Men vart och när är oklart.  Så alla tips mottages 🌴🌞👙
Allmänt | | Kommentera |
Upp