260217

God morgon! 😃 
Hur mĂ„r ni sĂ„ hĂ€r pĂ„ söndag morgon?  SjĂ€lv mĂ„r jag rĂ€tt sĂ„ bra faktiskt trots utgĂ„ng igĂ„r. Fixade ju ihop examensfest /chill hos mig för att fira att jag utexaminerades för se sĂ„dĂ€r tvĂ„ mĂ„nader sedan. Vi Ă„t gott, drack gott, spelade ölspel, och jag öppade presenter m.m. Vid tolv tiden drog vi ut till skĂ€rgĂ„rdsbaren och dĂ€r fortsatte festen tills stĂ€llet stĂ€ngde!  Jag var mer Ă€n nöjd nĂ€r jag föll i sĂ€ng hemma runt fyra halv fem i morse. Tack alla underbara mĂ€nniskor som finns runt omkring mig! 💕
 
Att trĂ€ffa sina vĂ€nner frĂ„n olika bekantskapskretsar samtidigt kan ibland stressa upp mig, frĂ€mst för att jag Ă€r rĂ€dd att samtalsĂ€mnena tar slut. Vilket jag absolut inte behövde oroa mig för igĂ„r. .haha 😂 IstĂ€llet blev jag fascinerad över hur olika personligheter jag umgĂ„s med. Det finns de som talar före de tĂ€nker och förstĂ„ss tvĂ€rtom.  Det finns de som lyssnar noga. De som pratar om precis allt.  De som skrattar Ă„t allt. De som fnissar tyst. De som Ă€r för fulla. De som inte dricker. De som jobbar.  De som studerar.  De som Ă€r kreativa. De som Ă€r otroligt noggranna osv.  Olikheter Ă€r sĂ„ fint. De inspirerar mig. Jag skulle aldrig kunna umgĂ„s i en bekantskapskrets dĂ€r alla skulle göra ungefĂ€r samma och tycka lika. Jag Ă€lskar att fĂ„ nya intryck och kunna argumentera för och emot.  Dessutom att se hur andra ser pĂ„ saker och ting Ă€r fascinerande. 
 
Nu nog med prat om hur hÀrligt det Àr med olika förmÄgor i vÀnkretsen  och hur bra det Àr med olikheter. Nu Àr det dags att ta itu med det sista av disken och sedan dammsuga. Senare ska jag följa min syster till tÄget och sedan ladda batterierna för ny arbetsvecka.
Kram.
 
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp